Home Uncategorized Njerëzit që jetojnë në fshatra janë 8 herë më të lumtur se...

Njerëzit që jetojnë në fshatra janë 8 herë më të lumtur se ata që jetojnë në qytet

61

Njerëzit që jetojnë në fshatra janë 8 herë më të lumtur se ata që jetojnë në qytet

Njerëzit që jetojnë në fshatra janë 8 herë më të lumtur se ata që jetojnë në qytet

Njerëzit që jetojnë në vendet rurale janë më të lumtur sesa ata që jetojnë në qytet, kanë gjetur studimet e reja.Studimi është bazuar në 400 mijë njerëz në Kanada, duke përdorur si vlerësim shkallën e lumturisë.Qytetet më të mëdha kanë paga më të larta, nivele më të larta të arsimit dhe norma më të ulëta të papunësisë.
Megjithatë, kjo nuk nënkupton asgjë në kuptimin e gëzimit: njerëzit që jetojnë në fshat ishin mesatarisht tetë herë më të lumtur sesa njerëzit në zonat urbane, zbuloi studimi

Previous article”Vala e dytë e Covid-19 ka nisur”/ Flet mjekja shqiptare në Gjermani: Ja kur do të marr fund
Next articleMjeku i njohur Arjan Harxhi : Teksa po qendroni ne shtepi ju duhet te konsumoni me patjeter keto 5 ushqime