Home Uncategorized O Zot Çfarë Historie. Vajza 3 Vjeçe Qëndron E Lidhur Për Orë...

O Zot Çfarë Historie. Vajza 3 Vjeçe Qëndron E Lidhur Për Orë Të Tëra, Nëna Në Punë Për Bukën E Gojës

62

Kjo është një nga ato histori që të rrë.qeth mishin. Bëhet fjalë për një familje jo shumë lart qendrës së Tiranës. Jetojnë në Laknas. Enit, 3 vjeçe, i duhet të qëndrojë me orë të tëra e lidhur në djep sepse askush nuk mund të kujdeset për të kur e ëma shkon në punë për të siguar bukën e gojës. E imagjinoni ju veten të qëndroni të lidhur për disa orë?! Ja që Eni qëndron ashtu çdo ditë.

E ëma ndërsa po i rrotullonte litarin vajzës rreth trupit të saj të imët, pasi e kishte mbuluar me batanije tregoi: E lidh vajzën kur shkoj në punë, të dal jashtë për të larë rrobat pasi po të mos e lidhësh del e vjen pas meje dhe mund të ma kapë makina sepse e kam pa portë shtëpinë

Gazetarja e pyet: Por sa kohë mund të qëndrojë vajza kështu?

Previous articleVëmèndjè! Shkèncètarèt dhe Mjèkèt italian japin një lajm befasuès!
Next articleZgjidh një Zemër dhe Mëso Situatën tënde Aktuale të Dashurisë