Home Uncategorized Pagoi që ti linin gruan shtat.ëzënë, dësh.ton 72 herë dhe ajo që...

Pagoi që ti linin gruan shtat.ëzënë, dësh.ton 72 herë dhe ajo që zbulon më pas është sh.okuese

98

Ngjarja ka ndodhur në Shtutgart, Gjermani ku Dem.etrius Soupolos bashkë me bashkëshorten e tij vendosur të kenë një fëmijë.

Pas disa tent.ativash të dështuara ata i janë drejtuar mjekut, ku pas disa ana.lizash ka dalë se Deme.trius Soupolos ishte ste.ril dhe se nuk mund të bënte fëmijë Pasi janë qetsuar Demitris ka vendosur të paguaj fqinjin e tij për lënë gruan e tij shtat.zanë, i cili ishte i martuar dhe me 2 fëmijë.

Pas 72 tent.ativash të dës.htuara fqinji i tij iu drejtua po ashtu një vizite mjeksore ku dhe ky i fundit ka dalë st.eril. Kjo përgjigje e ka sh.okuar tërësisht fqinjin.

Më pas e shoqja është detyrar ti tregojë se asnjë nga fëmijët nuk ishin të tijët.Tani Dem.etrius Soupolos ka hedhur në gj.ygj fqinjin e tij për ti kthyer lekët por ai nuk pranon të prishë atë kontratë dhe thotë se duhet të mundohet përsëri.

Previous articleHistoria prekëse e familjes së Joe Biden, nga djali problematik deri te hum bja e dy fëmijëve
Next articleMë e re nëna se djali, videoja që po habit botën