Home Lajme Përndryshe, nuk keni për të ngjitur as shkallët : Mjeku i njohur,...

Përndryshe, nuk keni për të ngjitur as shkallët : Mjeku i njohur, nëse keni këtë shenjë duhet ti drejtoheni s pitalit

84

Nje thirrje qe duhet ta degjojne te gjithe nëse jane me C ovid dhe po trajtohen me il ace në shtëpi, vjen nga m jeku i njohur Ilir Allkja.

Ai tha se nëse shfaqen shenja serioze si mb ajtja e frymës qytetarët duhet t’i drejtohen spi talit për të shmangur një d ëm të parikthyeshëm për sh ëndetin e tyre.

Ilir Allkja për Ora News: Për të gjithë ata që kanë në shtëpi të s ëmurë me Cov id të cilët shfaqin shenja të tilla si m bajtje fryme, duhet doemos t’ju drejtohen sp italit, duhet të shtrohen sepse në plot raste shkon në spital në momentin që në mushkëritë e tyre ka filluar f ibroza gjë e cila shpesh herë rezulton si një d ëmtim i parik thyeshëm, do ta vu ajnë gjithë jetën , do të jenë ind ividë me një kapacitet res pirator të mangët, çka do të thotë që do kenë gjithmonë vështi rësi të ecin, të ngjisin shk allët dhe të bëjnë një jetë no rmale.

Previous articleTë gjithë e hedhim këtë pjesë të bananes, por nga sot do kuptoni që është shumë e vlefshme
Next article2021 vjen me surpriza të bukura/ Këto janë 3 shenjat e horoskopit që do kenë shumë fat