Home Uncategorized Pipero, kam disa informacione : Ja në c’datë do të vij v...

Pipero, kam disa informacione : Ja në c’datë do të vij v aksina në vendin tonë

84

Mj eku infe ksionist Pëllumb Pipero, ka treguar mbrëmjene sotme se kur do të vijë në Shqipëri va ksina.

Pipero than ë emisionin “Real Story” se ka informacione që va ksina do të vijë në Shqipëri shumë shpejt.

Sipas tij, va ksina do të vijë në vendin tonë në fund të muajit dhjetor, ose në fillim të janarit të vitit që vjen.

“Kam disa informacione që po punohet paralelisht me disa drejtime për ta marrë vaks inën njësoj me vendet e tjera të Europës dhe besoj se vaksina në Shqipëri do të vijë shumë shpejt, mendoj në fund të dhjetorit, fillimi i janarit.

Nuk do jetë për të gjithë, por për atë fashën më vul nerabël, besoj do vijë shumë shpejt”, deklaroi mje ku

Previous articleDuhet të flemë me apo pa jastëk ? Ja metoda me të cilën merrni plot 5 përfitime sipas ekspertëve
Next articleH umbni 10 kilogramë brenda 4 jave me këtë d ietë të çuditshme me limon