Home Lajme Pse tèntojnë të vrásin vètèn të infèktùarit me Covid? Mjèkèt tregojnë arsyet

Pse tèntojnë të vrásin vètèn të infèktùarit me Covid? Mjèkèt tregojnë arsyet

117

Covid-19 është një vi/rus i cili ka marrë shumë këtë njer/ëzish, ndërsa stud/imet e fundit tregojnë se pand/emia veç simp/tomave bazë, ajo sjell edhe çrreg/ullim ps/ikia/trik si an/kth, dep/re/sion ose pagj/umësi, dhe kjo brenda tre muajve pas testimit pozitiv. Studimi mësohet se është kryer nga studiuesit e Universitetit të Oksfordit dhe NIHR, Qendra e Kërkimit Biomj/ekësor Shënde/tësor në Oksford thekson se personat me një diag/nozë të proble/me me shënde/tin mend/or kishin 65% më shumë gjasa të diagno/stikohen me Covid-19.

Dr Max Taquet, deklaroi se:

Ky zbulim ishte i papritur dhe ka nevojë për hulumti/me të tjera. Të pasurit e një çrreg/ullim psiki/atrik duhet të shtohet në listën e faktorëve të rre/zikut për Covid-19.

Previous articleVajza e virgjèr e Për’Puthen shòkòn me deklaratën e saj: Mikèshat e mia janë pèrdhùnùar
Next articleDo kthehet në Shqipëri të bëhet ministre, flet Bleona Qerreti: Unë dua të zgjohem vonë dhe dua…