October 1, 2023

GREQI- Ndërtuesi shqiptar u arr stua sot pasi kishte fshehur kok inë në trungun e një ulliri.

Sipas mediave të huaja, shqiptari i paidentifikuar u ul mes dy policëve në makinën e patrullës

pasi kishte fshehur k kainën në trungun e një ulliri, por arriti të hiqte pr ngat dhe të tentoi të arr tisej.

Policia ka reaguar me shpejtësi duke e ndaluar dhe i vënë sërish pr ngat për ta çuar në gjykatë.

Ndaj tij, tani rëndojnë disa vepra penale: vepër penale për posedim, fshehje dhe tr fik

dhe tentativë arr tisjeje ndaj ef ktivëve të Policisë. Ndërsa në trungun e pemës u gjetën gjithsej 109.6 gramë lëndë nark tike që do të ndahej më pas në rreth 170 d za k kainë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *