Home Uncategorized Ra në DASHURl me shoferin 22-VlTE më të madh, famiIja nuk e...

Ra në DASHURl me shoferin 22-VlTE më të madh, famiIja nuk e pranon më në SHTËPl

55

Një vajzë 20-vjeçare është m;o h uar nga familja e saj pasi ra në dashuri me një shofer autobusi, që është 22 vite më i madh dhe ajo.

Laura Kreuzter e njohu për herë të parë, Kai Semmelmann, tre vite më parë në Gjermani kur udhëtonte me autobusin e tij ditë për ditë.

20-vjeçarja rr;ëfen që aso kohe e tërhoqi shumë pamja e tij si dhe personaliteti miqësor. Kështu, në pamu nd ësi për të hequr dorë nga fik sim i i saj, ajo gër moi në Facebook për të gjetur adresën e Kai-tPasi i çoi një ftesë për miqësi, ajo e ftoi që të pinin një kafe.

43-vjeçari fillimisht ishte i shq; etës uar për hen dekun e m oshës që ata të dy kishin, por Laura nuk kishte shq;et ës ime të tilla. Dhe, pas takimit të para ata thonë se ranë menjëherë në dashuri.

Pasi morën vesh për Iidhjen, prindërit e Laurës nuk i foIën më për më shumë se një vit.

Previous articleKjo vajzë 19 vjeçare gjeti një këmishë në xhamin e makinës së saj. Ajo menjëherë kuptoi se diçka po ndodhte aty…
Next articleBën një vrimë në mur,e zonja e shtepise gjen një gjë të jash.tëza.konshme!