Home Uncategorized Rrëfen shqiptarja e martuar me serb/ Jam shumë e lumtur: Burrin e...

Rrëfen shqiptarja e martuar me serb/ Jam shumë e lumtur: Burrin e kam për merak

47

Dashuria e vertete nuk njeh moshe dhe ndalesa ndaj te dashurosh nuk ka te bej me kombesite dhe shtetet. A jane te lumtura vazjat Kosovare qe martohen me serbet.

Ne fakt ka shume fjale per martesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese. Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë.

Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te martohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeto.

Previous articleMerkel: Nuk më intereson më Buxheti i Shtetit, por shëndeti i njerëzve
Next articleE tallin pse mori të dashur djalin me aftësi te kufiz uara, por vajza bukuroshe bën veprimin e madh