Home Uncategorized Shkenca thotë se kjo vajzë është më e bukura në botë

Shkenca thotë se kjo vajzë është më e bukura në botë

112

Shkenca thotë se kjo vajzë është më e bukura në botë

sipas shkencëtarëve, fytyra e saj është e përsosur. Fjala është për Florence Colgate dhe ajo vjen nga një qytet i vogël në Britani të Madhe.

Colgate punon në një dyqan peshqish dy ditë në javë. Bukuria e saj ishte zbuluar në një garë në të cilën ajo kishte marrë pjesë – garë për fytyrat më të bukura të Britanisë.

Ajo kishte dërguar një fotografi të fytyrës së saj pa grim dhe i kishte tërhequr më shumë se 8,000 njerëz me bukurinë e saj.

Thuajse të gjitha që kishin marrë pjesë në këtë garë kishin pasur ndërhyrje kirurgjike dhe ishin eliminuar nga gara.

Previous articleMos u mendoni 2 herë, largojeni sa më shpejt nga shtëpia këtë produkt vd.ekjepr.urës
Next articleVetëm 60 sekonda dhe një lugë çaji, për të zbuluar nëse jeni të shënde tshëm apo të së murë!