Home Uncategorized Shqipen e hoqën nga emisioni ku doli të kërkonte burrë/ Bora Zemani...

Shqipen e hoqën nga emisioni ku doli të kërkonte burrë/ Bora Zemani i kthehet keq dhe Andit: Po deshe ik dhe ti pas asaj

26

Andi nuk ka rene dakort me largimin e Shqipes nga Perputhen. Nisur nga kjo ka zhvilluar nje de bat te for te me Boren dhe Arjanin.E teksa Andi shprehej se Shqipja i kishte rr em by er zemren, Bora ka thene:Ik dhe ti pas Shqipes atehere, gjithesecili eshte i lire te ike.” Duke nenkuptuar qe nese Andi nuk e gjente veten me vajzat e tjera mund te largohej.

Andi nuk ka rene dakort me largimin e Shqipes nga Perputhen. Nisur nga kjo ka zhvilluar nje de bat te for te me Boren dhe Arjanin.E teksa Andi shprehej se Shqipja i kishte rr em by er zemren, Bora ka thene:Ik dhe ti pas Shqipes atehere, gjithesecili eshte i lire te ike.” Duke nenkuptuar qe nese Andi nuk e gjente veten me vajzat e tjera mund te

Previous articleU përjashtua nga Përputhen për shkak të sjelljeve, reagon për herë të parë Shqipja…
Next articleNdodhi dhe kjo/ Ndahet nga burri dhe martohet me djalin e tij: Ma mori djalin ajo, si nuk pati mëshirë…