Home Uncategorized Si mundi?! 32-vjeçarja nënë e tre fëmijëve ftoi dy djem nga 14...

Si mundi?! 32-vjeçarja nënë e tre fëmijëve ftoi dy djem nga 14 vjeç dhe më pas e b ëri me ta në k revat: Fëmijët e saj ishin në….

69

Një 32-vjeçare ka dalë para gj yka tës në Angli, pasi ak uz.ohet se ka kryer marr dhë.nie se ksu.ale me një 14-vjeçar.

Mediat e huaja bëjnë me dije se Teah Vincent, 32 vjeç, nëna e tre fëmijëve joshi dy 14-vjeçar, të cilët ishin duke luajtur futboll para shtëpisë saj, të cilët i ftoi në shtëpi dhe u ofroi atyre ujë.

Mësohet se teksa ishin duke biseduar ajo thirri një nga fëmijët në dhomën lart dhe e kishte d.etyruar që të kryenin marr ëdh.ënie.

Nëna e tre fëmijëve Vincent, ka pranuar se më 21 tetor 2018 ka kryer marr edhe.nie. Vazhdon ende g jyqi për 32-vjeçaren dhe nuk është dhënë ende një dë n.im për ak t.in që ka kryer.

Previous articleA do mbyllet vendi gjatë fundjavës? Vjen lajmi b ombë nga Mira Rakacolli
Next articleSuper lajm i mirë! Banka Botërore do të japë 10 milionë euro për familjet e varfëra shqiptare, ja si do të përfitohet