Home Uncategorized Si të mbeteni shtat ëzënë me një djalë?

Si të mbeteni shtat ëzënë me një djalë?

128

Shumica e çifteve preferojnë të kenë në familjen e tyre një djalë. Secila nga këto çifte kanë arsyen e vet pse e preferojnë diçka të tillë, ndoshta sepse të kesh djalë është konsideruar gjithmonë si një privilegj për shkak të shumë arsyeve kulturore, sociale, ekonomike ..etj

Nuk ka ndonjë mënyrë specifike se si të ngeleni shtatëzanë me një djalë, por ka disa strategji që mund ti ndiqni që tju rrisin shancet për të pritur djalë.

Ja disa nga këto këshilla..

Kryeni marrëdhenië në një ditë jot ë zakonshme-çiftet që kanë kohë që përpiqen zakonisht ndjekin disa ditë të veçanta në bazë të ovulimit të femrave, por ne ju rekomandojmë të kundërtën sepse në ato ditë sperma e mashkullit nuk është aq efektive dhe kjo rrit propabilitetin për të pritur një djalë.

Shikoni kalendarin kinez- Disa njerëz besojnë se kalulimi i bërë në një calendar kinez është 99% i vërtetë.

Ndiqni një plan diete- Të dy partnerët duhet të konsumojnë produkte si mish i kuq, thjerëza, peshk, ushqime të kripura.etj. Gjithashtu duhet të inkoporoni në dietën tuaj ushqime të larta me alkalinë, në mënyrë që shancet për të pasur një bebe mashkull të rritet.

Shangni ushqimet acide- Nëse doni me patjetër një fëmijë mashkull atëhreë duhet ti shangni domosdoshmërisht ushqimet me aciditet të lartë.

Gjithmonë hajeni mëngjesin- Është vakti i parë dhe të dy oartnerët nuk duhet ta shmangin, kurrë! Besohet se nëse nuk e hani mëngjesin atëherë do prisni një vajzë dhe jo një djalë.

Hani shumë- Zonja, nëse doni të keni një djalë atëherë duhet të hani shpesh herë gjatë ditës. Duke bërë këtë do ndiheni më energjike dhe do ju rris shancet tuaja.

Flini nga ana e majtë- Besohet se të flesh nga ana e majtë dh eta mbani kokën nga veriu do rrisni shancet tuaja.Shije.al

Previous articleE konsumoni vazhdimisht kastravecin ? Studimi i fundit nxjerr plot 5 përfitime të cilat nuk ua japin as edhe
Next articleMbajeni mirë shënim/ Kjo është receta e vjetër kineze që ju shpëton nga kolesteroli