Home Uncategorized Sot është një prej këngëtarëve shqiptarë më të dashur, e njihni dot?

Sot është një prej këngëtarëve shqiptarë më të dashur, e njihni dot?

434

Vogëlushi në foto, sot është një prej këngëtarëve shqiptarë më të dashur shqiptare.

Të njëjtët sy, i njëjti shikim, por shumë më ndryshe nga sa duket sot.

“Fotoja për librezën e klasës së parë 1993”, shkruan këngëtari, i cili duket se është bërë nostalgjik.

A e gjetët se për kë bëhet fjalë? Nëse jo, ju vijmë në ndihmë duke iu thënë se bëhet fjalë për Arian Agushin, apo siç njihet ndryshe Gold Ag.

Këngëtari flitet se do të bëhet baba pas martesës me doktoreshën Ermira Shkodra, ndonëse çifti nuk ka reaguar lidhur me këtë lajm

Previous articleTë gjithë e keni në shtepi këtë ushqim : Konsumojeni dhe m ushkerite tuaja nuk do të preken kurrë nga kjo sëm/undje
Next articleNuk e paskemi ditur : Bananja paska një te caktuar kur mund të konsumohet, pasi efekti që ka në shën/detin e zemrës është në