Home Uncategorized Studimi i fundit : Doktori i njohur, u nevojitet vetëm 1 gjysëm...

Studimi i fundit : Doktori i njohur, u nevojitet vetëm 1 gjysëm qepe dhe p roblemi që ne Shqiptarët v uajmë më së shumti do të

365

Qepët e kuqe përmbajnë shumë v itamine dhe minerale, përfshirë k alciumin, ma gnezin, ka liumin, vit aminat C,K etj.

Ato e mbajnë trupin të sh ëndetshëm dhe ndihmojnë në paranda limin e shumë sëm. undjeve. Qepët e kuqe janë shumë të sh ëndet shme kur gatuhen, mirëpo më të shë nde tshme janë pa i gatuar. Në rast se keni tiroid në qafë, qepët do të jenë shërimi juaj!

Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, është ai që e ka zbuluar një r ecetë, ku thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe në atë mënyrë që lëngu të rrjedh nga ajo.

Me një gjysmë qepe e bëni masazh qafën rreth gjëndrës tiroide dhe pasi ta përfundoni këtë duhet të flini, por pa e pastruar qafën.

Kjo për shkak se lëngu i qepës e jep efektin e vet gjatë natës!

Përpos kësaj, qepët kanë edhe efekte tjera në p astrimin e ajrit, pas trimin e gja kut, vr. asjen e patogjeneve dhe bak ter eve etj. E këto do të thonë se do të keni lëkurë të pastër, gja k të pastër dhe asnjë bak tere në or ganizmin tuaj

Previous articleDëshironi të mos shkoni asnjëherë tek m jeku ? 1 kokërr mollë jeshile në mëngjes dhe
Next articleMeteorologu i njohur : Moti merr kthesën e papritur, nuk do të mungojnë rreshjet e shiut dhe nuk do të