Home Uncategorized Thuhet se ja mori je tën burri dhe e hodhi në shkurre/...

Thuhet se ja mori je tën burri dhe e hodhi në shkurre/ Kjo është shqiptarja që ka muaj që s’gjendet

82

Prej një viti e shtatë muajsh, Mirjeta Zeka-Shabani nga Mitrovica, e cila ka jetuar në Gjermani prej disa vitesh, rezulton e hu mbur.

Flet vëllau i gruas që dyshohet se i mori jetën burri (VIDEO) -  Republikaonline.net

Ajo besohet se është zhd uk ur nga 31 marsi 2019 kur edhe ishte dita e fundit e qëndrimit të saj, në Kosovë, dhe ajo kishte pla ni fik uar të kthehej sërish në Gjermani ku jetonte me bashkëshortin.

Edhe vëllezërit e saj e kishin parë për herë të fundit në natën e 31 marsit. Por, ata e morën vesh se motra e tyre ishte e zh du kur vetëm dy muaj më vonë kur më 4 qershor u telefonuan nga bashkëshorti i saj, Nehat Shabani.

Vëllezërit e saj dy sh uan fillimisht se motra e tyre nuk ishte z hd ukur, por ishte vra .rë nga bashkëshorti i saj.

Dyshohet se u varros pranë Ibrit, flasin vëllezërit e gruas që akuzojnë  bashkëshortin e saj për vrasje - Gazeta Express

Previous articleKishte për të paguar borxhe bixhozi, babai shet vajzën e vogël në internet
Next article100 emrat më të bukur për bebet e 2020-ës, keni ende kohë