Home Uncategorized Trond itës! Njeriu shkruan nga poshtë rrënojave të lëna nga tërmeti 7...

Trond itës! Njeriu shkruan nga poshtë rrënojave të lëna nga tërmeti 7 ballë në Turqi: Ata nuk mund të marrin frymë, nxitoni të na shpëtoni

36

Ka shkuar në 12 numri i v ikt im ave nga tërmeti tra gj ik me magnitudë 7 që go di ti qytetin e Izmirit në Turqi, ndërsa ende shumë persona janë në kërkim.

Ekipet e kërkim-shpëtimit vijojnë kërkimet për trupa nën rrë noja, ndërsa mediat turke kanë postuar foto dhe video nga momentet tr agj ike.
Po ashtu është publikuar edhe mesazhi i dërguar nga një person që mendohet të jetë nën rr ënoja, ndërsa kërkon ndihmë.

“Ju lutem na ndihmoni, nuk po marrim dot frymë”, ka shkruar ai, ndërsa personi tjetër i kërkon adresën, në mënyrë që t’i shkojë në ndihmë.

Previous articleGishti juaj i vogël zbulon disa gjëra interesante për personalitetin tuaj
Next articleKy përbërës kaq i lirë i kuzhinës suaj do bëj mrekulli në flokët tuaj, ja mënyra se si duhet ta përdorni