Home Uncategorized U jep këshilla shqiptarëve si ta bëjnë në krevat, habit blogerja: Unë...

U jep këshilla shqiptarëve si ta bëjnë në krevat, habit blogerja: Unë jam dakort që në një martesë të tradhëtohet s’ka gjë

168

Ditën e sotme, në emisionin “Historia ime” ishte e ftuar Zhaklina Lekatari për të diskutuar mbi martesën si institucion, si zgjedhje dhe si koncept duke u ndalur edhe në faza të ndryshme të evolimit të saj.

Zhaklin-Lekatari - TiranaNews

Blogeria është shprehur se ne duhet të jemi të lirë të zgjedhim, të tolerojmë njëri-tjetrin në një marrë dhënie dhe pse jo të falim dhe tra dhtitë.

“Duke qenë më shumë individualistë dhe egoistë, duket sikur e kemi më të vështirë të komunikojmë, të tolerojmë njëri-tjetrin, jemi më të lirë të zgjedhim, respektojmë më pak patneritetin, fjalën e dhënë, ka ndryshuar sistemi i vlerave në shoqërinë tonë dhe sigurisht që kjo ka ndryshuar dhe tek martesa duke e bërë atë më të dobët dhe duke e vënë më në rre zik jetëgjatësinë e saj.”

“Jo sepse unë mendoj që njeriu nuk është qenie monogame, është qenie poligame. Mendoj që martesa ka të mirat dhe të këqijat e veta dhe që një martesë të jetë e shëndetshme duhet patjetër që të ketë komunikim dhe të tolerojmë njëri-tjetrin. Pra në martesë mund të ketë edhe ngjarje siç janë pabesia, tra dhtia apo situata të tjera të pakëndshme, por suksesi është t’i tejkalojmë. Nuk po propozoj martesë të hapur edhe pse jam pro e martesës së hapur.

Habit blogerja e s*ksit: Jam pro martesave të hapura, partnerët të tolerojnë tradhtitë

Previous articleMbajeni mirë shënim/ Kjo është receta e vjetër kineze që ju shpëton nga kolesteroli
Next articleEmocionese/ Arbana Osmani takon babain pas 3 javësh: Ishte me korona…