Home Uncategorized U kujtohet Ne rmini tek Jete e Hidhur, ja se si duket...

U kujtohet Ne rmini tek Jete e Hidhur, ja se si duket ajo pas kaq shume vitesh

95

Selin Demiratar është emri i një prej aktoreve më të njohura turke.

Është roli i Nerminit në serialin ‘Jetë e hidhur’ ai që e bëri tejet të pëlqyer si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

Nermini njihej për vite si një ndër më të bukurat e Turqisë.

Mirëpo, tani duket se ajo ka ndryshuar shumë dhe merr vëmendjen stili i saj prej një rebeleje.

Previous articleJa përse mbretëresha e A nglisë veshi të njëjtat këpucë për 60 vite rresht
Next articleA e keni menduar ndonjëherë sa kushton larja e një a eroplani?