September 29, 2023

Prej disa ditësh, këngëtarja e njohur, Elsa Lila është kthyer në vëmendjen e mediave.

Ajo u bë “e gj llë” disa muaj pasi u arr stua nën ak zën për përfshirje në një grup kr m nal që merrej me tr f ikun e .

Këngëtarja ra në pr nga në muajin mars bashkë me gjashtë shqiptarë të tjerë në kuadër të një operacioni an ti-dr gë në Itali.

Elsa ka hapur profilin e saj zyrtar në Instagram, ndërkohë sot po vazhdon me postimet, duke paralajmëruar rikthimin në muzikë dhe këngën e re.

Ajo ka postuar disa foto të realizuara në studion e Fadil Berishës, krahas së cilave i falenderon të gjithë për mbështetjen.

“Faleminderit te gjitheve per mbeshtetjen! Ju dua dhe me mungoni. Shihemi shpejt ne Shqiperi!”, ka shkruar Lila në postim.

Kujtojmë që këngëtarja u mbajt për pak kohë në q li për shkak të h timeve dhe në përfundim autoritetet policore italiane njoftuan se ajo nuk kishte lidhje me ak zat që rëndonin mbi të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *