Home Uncategorized Uau, si nuk e kishim mësuar më parë këtë/ Numëroni vijat në...

Uau, si nuk e kishim mësuar më parë këtë/ Numëroni vijat në kyçin e dorës dhe zbuloni sa gjatë do të jetoni

106

Besojeni ose jo, por vijat në kyçin e dorës kanë një domethënie lidhur me shëndetin tonë dhe mendohet se prania e tyre është një tregues i veçantë për jetëgjatësinë e secilit.

Sipas “profecisë” nëse keni dy vija, do të jetoni deri në moshën 40-60 vjec, ndërsa vija e tretë tregon se do jetoni 70-90 vjet. Kështu, sa më shumë vija të keni, aq më shumë do jetoni.

Thuhet gjithashtu se nëse vija e parë shihet qartë dhe shfaqet shumë e shënuar dhe e thellë, do të thotë që ju gëzoni shëndet të mirë dhe forcë fizike.

Previous articlePlaku 62 vjecar merr per grua 11 vjecaren, arsyeja pse ndodhi kjo gje do te ju le pa fjale…/ VIDEO
Next articleNëse keni njolla të bardha në lëkurë nisuni me vrap për te mjeku/ Mund të keni këtë problem të madh që ua shkakton