Home Uncategorized Vajza i dërgon mesazhin e fundit të dashurit, por zbulon të vërtetën...

Vajza i dërgon mesazhin e fundit të dashurit, por zbulon të vërtetën sh okuese

72

Vajza i dërgon mesazhin e fundit të dashurit, por zbulon të vërtetën sh okuese

Vajza i dërgon mesazhin e fundit të dashurit, por zbulon të vërtetën sh okuese

Një çift të cilet janë ndarë, pasi vajza ishte shumë materialiste, eshte bere virale ne rrj et kohet e fundit. Biseda e tyre ne Whatsappka bere xhiron e botes pasi djali e hodhi ne rr je tet soc iale. Vajza kur zbuloi se me kë kishte të bënte, u bë keq.Ja biseda e tyre në Whatsapp: Vajza: Dëgjo, mos e merr personale, por kam fr ikë të vazhdojmë me këtë historinë tonë. Mbase do më gjy ko sh, por unë prej disa muajsh dal me një mjek. Ti do të jesh gjithnjë murator, e unë do të fitoj gjithnjë më shumë para se ty.

Djali: Cfarë arsyetim i maturuar, bravo! Vajza: E pastaj si t’ja shpjegoj tim eti? Je një djalë i mrekullueshëm por i përkasim dy botëve krejt të kundërta. Preferoj ta mbyll këtë histori më mirë tani se sa në të ardhmen që mund të shka kto jë edhe d himb je.

Djali: Ok, pajtohem me zgjedhjen tënde. Megjithatë, unë e bëj muratorin sepse e kam pasion, por a e di ti që kompania e familjes sime ka 62 punëtorë dhe fitojmë në një vit shumë më shumë se ti, yt atë dhe gjithë familja jote mund të fitojë gjatë gjithë jetës?

Kam një shtëpi në Nizza, një në Romë, dy në Milano, një në Cortina dhe të tjera që nuk dua t’i përmend. Në garazh kam një Mercedes, një Lamborghini dhe një Ferrari?
Por a e di se kush është ajo që më vret më shumë? Që pas një muaji që kemi qenë bashkë, unë kuptoj se ti më ke ‘skanuar’ për ato që kam, jo për atë që jam.

Vajza: Nuk kam fjetur gjithë natën, ndihem si budallaqe. Shpresoj ta rikuperoj këtë gabim që kam bërë. Më mungon pafund. Vajza pasi ai nuk i kthente përgjigje: Më është thyer zemra, të lutem më kthe një përgjigje. Djali: Për pro ble met e zemrës duhet të flasësh me një doktor, unë jam murator!

Previous articleU lidh me një burrë 22 vite më të madh/ Flet 23-vjeçarja: E kam burrë dhe baba
Next articleSka ndali i radhës nga Wuhani/ Mush/konjat e mbushura me vi agra arra tisen nga laboratori, pic kimi të rbon ple qtë