Home Uncategorized Vendos Hudhra Nën Jastëkun Tënd Dhe Shiko Se Sa Përfitime Do Të...

Vendos Hudhra Nën Jastëkun Tënd Dhe Shiko Se Sa Përfitime Do Të Kesh

134

Hudhra është një nga përbërësit që përdoret më shumë në ushqim, dhe gjithashtu ka një pafundësi përdorimesh të tjera, nga largimi i insekteve dhe deri tek mbrojtja nga energjitë negative. Një nga përdorimet më të habitshme për hudhër është si një ndihmues shumë i mirë për gjumin. Hudhra përmban karbohidrate komplekse dhe proteina, plus minerale dhe vitamina vitale si vitamina B, natrium, kalium dhe magnez. Ka rezultuar, se mbajtja e një hudhre poshtë jastëkut është një praktikë e vjetër popullore për të luftuar pagjumësinë.

Përbërësi i squfurit mund të ketë një efekt qetësues që ju ndihmon të qëndroni në gjumë gjithë natën. Duket pak e çuditshme që një erë e tillë e fuqishme dhe e dallueshme mund t’ju qetësojët, por shumë njerëz betohen se funksionon. Një nga mënyrat që mund të ndihmojë është se aroma e saj mund të pastrojë bllokimet e hundës dhe për këtë arsye të përmirësojë frymëmarrjen.Kushdo që është përpjekur të bjerë në gjumë e bllokuar nga gripi e di se sa e bezdisshme është kur të bllokohet frymëmarrja. një kokë të bezdisshme të ftohtë, e di se sa e parehatshme është kur nuk mund të nxjerrësh frymën e duhur.

Por mund të zbuloni se do të sëmureni më pak nqs flini me hudhër nën jastëkun tuaj sepse përbërja e saj mendohet të bllokojë dy grupe enzima përgjegjës për shumimin e mikrobeve .

Previous articleÇfarë janë nishanet e kuqe në lëkurën tuaj?
Next articleEra e keqe e gojës kurohet kështu/ Gjyshërit tanë e kanë lënë trashëgimi këtë recetë që bën mrekulli