Home Uncategorized Vendos kamera në dhomën e djalit, babai s’u beson syve kur sheh...

Vendos kamera në dhomën e djalit, babai s’u beson syve kur sheh bashkëshorten duke.. (Video)

358

Ajo video e publikuar në rrjetet sociale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, pasi kjo nënë i mbajti një “sekret” bashkëshortit.
Ky i fundit vendosi të vendoste kamera në dhomën e fëmijës së tij.

Sigurisht, vendosja e një kamere në dhomën e fëmijës është alternativë e mirë, për të parë çdo gjë që ndodh në dhomën e tyre.

Pjesa më e vështirë e nënave është të vendosin në gjumë fëmijët e tyre, ndërsa ndërsa më e vështirë akoma është të mos i zgjojnë pasi i ka zënë gjumi.

Kjo është arsyeja pse disa njerëz gjejnë metodat më të rralla për të dalë fitimtare, si kjo nënë, e cila vendosi të rrinte në dhomën e foshnjës së saj e shtrirë në dysheme.

Situata e veçantë u kap nga kamera e sigurisë që babai vendosi, disa ditë më parë.

Në fillim, ai mendonte se ishte një ngjarje paranormale, por më pas ai e kuptoi atë që po ndodhte, kështu që ai nuk hezitoi të publikonte videon në Youtube dhe e quajti atë “nënë paranormale”.

Previous articleCifti adopton 3 djemtë e fqinjes që nd erroi jete, kur ata kthehen në shtëpi i pret surpriza që i ka përlotur të gjithë (Video)
Next articleKjo është puna që paguhet 84,000 euro në vit, por askush nuk e do