Home Uncategorized Vendoseni një limon të prerë me kripë nëpër dhoma, nuk do ta...

Vendoseni një limon të prerë me kripë nëpër dhoma, nuk do ta besoni çfarë ndodh

538

Limoni ka benefite të panumërta shënd etë sore dhe po aq benefite të tjera.Shija dhe aroma specifike i japin një shije ushqimit dhe pijeve.

Poashtu, limoni përmirëson shën detin e zemrës, ndihmon përmirësimin e lëkurës ashtu si edhe el iminon bakt eriet dhe infe ksionit.

Megjithate, limoni ka edhe një aftësi dhe një trik që jo të gjithë e dijnë…lim oni mund të el imi nojë aromën e k eqe në kuzhinën tuaj.Instruksione si të realizoni këtë “trik”:

Ndajeni limonin në katër pjesë, por mos e ndani atë krejtësisht.Vendosni pak kripë në pjesët e ndara dhe vendoseni limonin në kuzhinë.Limoni i vendosur kështu eliminon aro mën e keqe dhe sjell aromë të mirë në kuzhinën tuaj.Gjithashtu eliminon bakteriet që mund të jenë prezente.

Ju poashtu mund të krijoni një dezinf ektues të fortë duke kombinuar lëngun e tre limonëve, sapunin e lëngshëm dhe pak kripë në një shishe me ujë.

Kjo do të dezinfektojë krejt hapësirën që ju e vendosni atë

Previous articleMund t’iu tingelloj paksa cuditshem, por mos flisni pa e provuar : Vendosni 1 thelpi hudher poshte jastekut dhe me pas do te
Next articleÇ mëndet rrjeti: Kjo është baresha më e bukur shqiptare!