Home Uncategorized Vendosi Kamera Në Shtëpi, U Tm,Errua Kur E Pa Çka I Bënte...

Vendosi Kamera Në Shtëpi, U Tm,Errua Kur E Pa Çka I Bënte Kujdestarja Nënës Plakë (Video)

64

Një vajzë me emrin Miriam Marino e kishte nënën të prekur nga së,munda e alzhaimerit, ndërsa në pamundësi që t’i ndihmonte dhe qëndronte afër shkaku i punës, ajo mori një kujdestare që të përkujdesej për të.Njërën nga ditët ajo i vuri kamerat nëpër shtëpi dhe përcolli gjendjen gjatë orarit të punës, me ç;rast u tm,errua kur e pa se çfarë dh,une po udhtrohej ndaj nënës së saj nga kujdestarja që ajo kishte punësuar….

Previous articleShpesh here neve na fishkellejne veshet, na duket sikur kemi nje bilbil tek veshi. Ju duhet qe te shkoni menjehere tek
Next articleNjë Djalë 11-Vjeçar Ndë.rroi Jetë Sepse Hëngri Një Copë Tortë. Ai Nuk E Dinte Se Çfarë Kishte Brenda Saj