Home Lajme (Video) Mbani lotët! E moshura shqiptare jeton në varfëri e s’ka bukë...

(Video) Mbani lotët! E moshura shqiptare jeton në varfëri e s’ka bukë të hajë, po rrëqeth: Djali im më li dhi në oborr, donte pensionin

90

Një grua në Kamëz edhe pse ka dy urd hra mb rojtje është d hu nuar dhe li dhur në oborrin e shtëpisë nga djali i saj sërish.

Kamëz - Wikipedia

E moshuara që jeton në kushte të mjerueshme u detyrua të shkojë sërish në po l ici, pasi nuk ka asnjë zgjidhje për djalin që gjyk ata ia dërg on në shtëpi.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni kr on ikën e sjellë nga gazetarja, Anila Hoxha.

Previous articleI tregon të gjitha modelja: Njoh shumë prezatuese në Shqipëri që e bëjnë me burra në krevat për lekë ka shumë
Next articleBukuroshja shqiptare e punësuar në Dubai sqaron ‘gojët e liga’: Kam punuar 13 orë në ditë, në 45 gradë (Foto)