Home Uncategorized (Video) Shqiptarja qan me dënesë dhe tregon dramën e jetës: Burri im...

(Video) Shqiptarja qan me dënesë dhe tregon dramën e jetës: Burri im e bënte me ato femrat e rrugëve më linte pa bukë mua për ato, kushëriri i tij m’i tregoi pamjet me pullë të kuqe kur e bënte me ato….

79

E ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare, ka qenë një vajzë e quajtur Hybe e cila ka treguar historinë e saj të dh im bshme.

Me drita ndezur apo nën pasionin e errësirës, ja ç'duan shumica e çifteve në dhomën e gjumit? - Marredhenia ne çift

Ajo që 14 vjeç ka njohur një djalë i cili e ka mbajtur atë pranë duke e kër cënuar dhe me im ponim. Ajo u detyrua që të martohej me të dhe të krijonte familje, por jeta e saj pas martesës ka qenë shumë e dhim bshme dhe ajo nuk ka qenë për asnjë moment e lumtur me atë bashkëshort.

Ardit Gjebrea: Si ndodhi që marrë dhënia juaj po për keqës ohej dhe mbërriti deri në ndarje, cili ishte motive?

Hybe: Kjo ndodhi që në Shqipëri, por nuk kisha mundësi ta lija sepse babi kishte vënë një mur të madh dhe unë s’kisha as ku të kaloja, vëllezërit ishin në Itali me familjet e tyre dhe unë nuk kisha ku t’ja mbaja. Edhe vëllai i tretë që më kuptonte disi, u kthye ku ndër sepse ish-burri i ktheu gjithë njerëzit e mi k undër.

Ardit Gjebrea: Si u nd ave, çfarë zbulove?

Hybe: Që kur isha në Shqipëri e kisha marrë vesh nga vëllai i Harunit që ai shkonte me ato të rrugëve, i prishte lekët andej dhe nuk pyeste fare për mua dhe as për të më bërë dokumentat, as për nevojat e mia. Unë e shikoja, burri dhe kunati punonin bashkë dhe i shikoja lekët sa sillte burri dhe sa lekë sillte i vëllai. Kunati e thoshte pa prob lem dhe thoshte ky i lë lekët nëpër restorantet, nëpër lojërat.

Ardit Gjebrea: Pastaj kur ishte rasti i asaj videos?

Hybe: Ishte rasti para 4 viteve në Itali. Vjen kushëriri i ish-burrit për tre muaj dhe burri im punonte me një shqiptar, e kishte pronar, mblidhnin lule në pyll. Kur vjen kushëriri i Harunit, ai nuk shkon tre ditë në punë dhe shkon kushëriri në vendin e tij të mbledhë lule.

Ardit Gjebrea: Çfarë ndodh më pas?

Hybe: Kaluan ato që kalonin përditë.

Hybe: Po dhe kushëriri i Harunit më thotë, i shikon këto që janë rrugës? Këtu i kam lënë lekët me gjithë Harunin për 4 vite. Ky çuni kishte një muaj e gjysmë që dëgjonte zënkat tona

Previous articleBlen nje shtepi te re dhe zbulon dicka te pabesueshme ne bahcen e saj
Next articleNjë ndër maskat që femrat preferojnë më shumë, pasi zgjidh 2 probleme : Ja sa lehtë pregatitet dhe jep efektin në vetëm 10 minuta, mësojeni