Home Uncategorized Zgjidh një nga tre simbolet afrikane dhe zbulo mesazhin që ka për...

Zgjidh një nga tre simbolet afrikane dhe zbulo mesazhin që ka për ty sonte

232

Simbolet afrikane, të njohura si “Adinkra”, shpesh gjenden në mure, pëlhura dhe qeramika. Ato mund të gjenden vërtet kudo. Ashtu si të gjithë simbolet, edhe ato afrikane përmbajnë mesazhe me mençuri tradicionale, aspekte të mjedisit dhe jetës. Zgjidhni një nga këto 3 simbole dhe shikoni se çfarë ju frymëzon më shumë. Pasi të keni zgjedhur, lexoni shpjegimin përkatës.

Simboli afrikan 1

Ky simbol merr emrin e Osram dhe përfaqëson dashurinë, besnikërinë ndaj harmonisë. Në veçanti, ai pasqyron harmoninë që ekziston në lidhjen midis një burri dhe një gruaje. Nëse keni zgjedhur këtë simbol, me siguri do të keni një të ardhme të ndritshme, për sa kohë që mund të përqendroheni dhe të gjeni ekuilibrin tuaj. Ju duhet të mësoni të qëndroni të qetë dhe t’i shikoni gjërat në mënyrë objektive, e jo subjektive. Ndonjëherë ju rrëmbeheni nga shumë emocionet dhe nuk mund ta vlerësoni situatën siç duhet. Edhe gjërat e vogla mund t’ju sjellin një acarim të fortë. Yoga ose Tai Chi mund t’ju ​​ndihmojnë të menaxhoni emocionet tuaja dhe të fitoni vetëdije më të madhe.

Simboli afrikan 2

Ky simbol, i njohur si Anase Ntontan, përfaqëson mençurinë, kreativitetin dhe kompleksitetin e jetës. Anase, është një merimangë, shumë e famshme në përrallat afrikane. Nëse e keni zgjedhur këtë simbol, ka të ngjarë që ndryshime të mëdha po vijnë në jetën tuaj, ose ndoshta ato janë tashmë në lëvizje dhe ju ngadalë po i realizoni ato. Ky simbol ju nxit të braktisni stereotipet e vjetra dhe besimin tuaj të vjetër, të shkoni drejt diçkaje krejtësisht të re. Gjithashtu, ky simbol mund të tregojë se ju jeni armiku më i keq i vetes. Kjo është arsyeja pse ju duhet të ndaloni ta bëni këtë menjëherë. Duhet ta doni veten, ta shpërbleni veten kur arrini një qëllim, të keni besim te vetja. Vetëm në këtë mënyrë mund të lartësoni vetëvlerësimin tuaj dhe ekzistencën tuaj.

Simboli afrikan 3

Ky simbol quhet Nyame Dua dhe simbolizon praninë e mbrojtjes së Zotit. Nyame Dua është një vend i shenjtë ku kryhen ritualet e pastrimit dhe bekimit. Nëse midis simboleve, kjo është ajo që keni vërejtur, kjo do të thotë që ju jeni të mbrojtur nga një forcë më e lartë. Por kjo nuk do të thotë që ju duhet ta ulni vigjilencën. E treta e simboleve afrikane ju kujton të vazhdoni të jepni dashuri dhe gëzim pavarësisht nga zhgënjimet tuaja të pafundme. Të japësh pa pritur asgjë në këmbim, është një katalizator i fuqishëm i energjisë për të rritur dridhjet dhe për të rritur energjinë tuaj. Vazhdoni të jeni ashtu siç jeni dhe jeta me siguri do të shpërblejë. / meb.al

Previous article5 gratë e horoskopit, të cilave meshkujt nuk u shpëtojnë dot
Next articleNjerëzit të cilët gjithmonë kanë të ftohtë kanë jetë më të gjatë