Home Uncategorized Zgjoheni në mëngjes me duar të fryra ? Mos e konsumoni më...

Zgjoheni në mëngjes me duar të fryra ? Mos e konsumoni më këtë ushqim në mbrëmje

380

Të zgjohesh me duart e fryra e të pyesësh veten: çfarë po më ndodh? Kjo situatë tipike mund të ndodhë, madje, shpesh na ka ndodhur të gjithave.

Nuk është e çuditshme të vuash nga edema e duarve , një problem që mund të jetë i shkaktuar nga shumë arsye, por në më të shumtën e rasteve pa asnjë shenjë tjetër të veçantë e që nuk tregon asgjë të rëndësishme.

Le të thellojmë pak njohuritë tona mbi këtë problem dhe cilët janë ushtrimet e duhura për të eli minura edmën.

Shkaqet

Duart e fryra mund të jenë pasojë e shumë shkaqeve organike, në një përqindje të mirë, absolutisht kalimtare.

Një nga përgjigjet më të shpeshta që mund t’ju japë specialisti, në rast se i drejtoheni atij duke i treguar që jeni gdhirë me duart e fryra, do të ishte:

“Zonjë , ju keni shumë kripë në qarkullim dhe organizmi juaj përgjigjet duke mbajtur lëngjet.

Previous articleSi nuk e kemi ditur këtë më parë për lëkuren e kastravecit : Shëron sem/undje qe as nuk mund ti mendonim
Next articleLindi djalin e Eduart Grishajt, por ja kush është burri i parë i Arbana Osmanit dhe ku jeton ai tani: Janë ndarë keq