Home Lajme Zh dukja e 19-vjeçares shqiptare/ Mesazhi mi sterioz që i erdhi vëllait

Zh dukja e 19-vjeçares shqiptare/ Mesazhi mi sterioz që i erdhi vëllait

95

Pas gati një muaj ende nuk ka asnjë gju rmë nga 19-vjeçarja shqiptare e zhd ukur në Greqi, Artemis Vasili.

Mediat lokale kanë zbu luar det aje të reja që kanë rritur shqe tësimin te familja Vasili.

Teksa pol icia po he ton rrjetet e saj sociale, rezulton se me 8 dhe 9 Nëntor, email-i dhe fja lëkalimet e saj janë përdorur nga një person i panjo hur.

Ndërkohë të vëllait i ka mbë rritur një mesazh mis terioz.

Detajet janë zbu luar nga avokati i familjes Anastasios Dougas, i cili tha se pol icia ka nisur he timet por nuk dha më shumë detaje pasi nuk le johet që të dalë informacioni.

Kujtojmë se mesditën e 1 nëntorit, Artemis Vasilis mori një telefonatë an onime ku i thonin se Artemis Vasili po mbahej p eng nga disa të h uaj në një apartament në Monastiraki.

Po licia po h eton edhe në këtë pi stë, ndë rkohë që dy shimet më të mëdha janë tek ish-i dashuri i saj 24 vjeçar.

Para disa javësh, emisioni “Dritë në tunel” kont aktoi me djalin, me të cilin Artemis kishte folur në Facebook dhe tashmë je tojnë në të njëjtin qytet.

Ai zb uloi se nuk kishte pasur asnjë kon takt me 19-vjeçaren kohët e fun dit dhe nuk kishte asnjë të dhënë për ti treguar autoriteteve se ku të zhvillonin kë rkimet.

Previous articleShfaqet shume rraIIe ne publik, do te HABlTENl kur te MESONl cfare pune ben gruaja e Ardit Gjebresë
Next articleFunksionon 100%/ Kjo re cetë ua zbardh dhëmbët në 5 minuta