Home Uncategorized Zoti bëri mirë për të/ I pushoi zemra 6 orë, po u...

Zoti bëri mirë për të/ I pushoi zemra 6 orë, po u zgjua: Do jetoj duke qeshur tani!

88

Zoti bëri mirë për të/ I pushoi zemra 6 orë, po u zgjua: Do jetoj duke qeshur tani!

Nje mësuese 34-vjeçare nga Britania, e quajtur Audrey Schoema, gjatë një eskursioni në Pirenej, në Spanjë, është go dit ur nga hipot er mia dhe zemra e saj ka pushuar së rrahuri për plot 6orë, shkruan ‘Daily Mail’.Kur ajo ka mbërritur në një sp it al të Barcelonës shenjat e jetës i ishin zvogëluar drejt zeros dhe temperatura e trupit kishte mbërritur në 18 gradë.

Audrey Schoema është rin gja llur falë ndihmës së mjekëve të cilët kanë bërë të pamu ndë rën për ta rikt hyer në jetë. Në një garë ku nd ër kohës, profesionistët e kujdesit shëndetësor përdorën qarkullimin ekstrakorporal (Ecmo), një teknikë që ‘mban gjallë’ funksionet jetësore duke rritur oksigjenimin e gjakut, duke zvogëluar vlerat e dioksidit të karbonit në gj a k, duke rritur ‘prodhimin’ kardiak dhe duke vepruar në temperaturën e trupit.

Previous articlePipero : Nëse jeni i pre kur dhe po qëndroni në shtëpi duhet patjetër të bëni këtë te st, nëse ështe pos htë 90 duhet që të
Next articleSa gabim kemi bërë qe e kemi flakur, përdoreni për këto gjëra lëngun e kastravecave turshi dhe do…