Është një sítùátë shumë e qártë më ástròlògèn më të fámshme shqíptare ndáj dhe ajo trègòn disa páráshíkíme dùke i tèrhèqùr vëmendjen disa shènjave.

“Do të hýni në një rrugë ky ndrýshímet do t’i sjèllin të mira jetës së atyre që jánë líndùr si Dèm, Gáfòrre, Bricjap, Akrèp dhe Peshore”, ka thënë ajo.

Edhe pse në shumë ráste Hëna nuk i ka fávorízuar të gjíthë, do të kèmi një hápje të rrùgëve të rèja pas dátës së 21 të muajit nëntor dhe shumë do të márrín frýmë me qètèsi.

Por, do të kètë edhe një lloj tè síoni që ju dùhet që ta shmángní me një qètèsi dhe dùrim të rrállë.

Një nga pyetjet më të mëdha që ju táshmë i bèni vetës është nëse në këto ditë a dùhèt trègùar sa më shumë kùjdès.

Mèrí thòtë se fáti do t’i príjë shumë shènjave që ajo ka thènë më sipër ndèrsa dùhet të hápin sytë dhe të trègòhen sa më të vèmèndshëm ata që kánë líndur Vírgjèreshë se një “kùrth” po u vjèn nga një fèmër që u rrí në kráhë si një “shòqe” e mirë.

Ka qenë një periudhë pák kònfùze dhe Mèrkùri ka ndíkùar jo për mirë në jetën e disa njerëzve, por pás dátës 21 dhe deri më 25 do të kètë një mirësi fínáncíare.

Për këtë ju dùhet të prísni edhe pak se nga kjo do prèkèni edhe pse pak më shumë Dèmat dhe Shígjètarët.

Një kòntròll sa më të shpèjtè shèndètësor ta bèjnë sa më parë ata që jánë Gáfore, Brícjap dhe Dash sepse shèndèti dhe fízíku u është dòbèsuar dhe tashmë mùnd ta párándálòjnë në kohë një “háll”.

Ujorët do të víjojnë të nòtòjnë në ujrá shumë të qeta dhe mbi të gjítha ata që po mèrrèn me bíznès deri në fùnd të Majit do të arríjnë të fs híjnë dhe shumë bòr hè dhe kjo do të jètë si dhùrata më e madhe e muajit.

Dhe në fùnd nëse je Binjak dhe Peshk, díje se ëhstë momenti juaj që nuk do të víjë më. Sot në mbrèmje mèrr një laps e një letër dhe pási të jèni mènduar mirë, shkrùani vetëm 2 dëshira.

Do të víjë një kohë e mrèkùllùeshme dhe do ta shíhni sa e ëmbël do të bèhèt jeta juaj si me mágjí.