Si te kurseni 300 kWh për një muaj nga boljeri i dushit. Ja formuIa. Video
Duke ndërruar modelin e bojlerit të vjetruar me atë ekonomik, si dhe duke e përdorur atë për ngrohjen e ujit me energji elektrike vetëm Zenel Krasniqi, Teknik i Operimeve në KEDS, ka arritur të kursejë mbi 300 kWh për një muaj.

Krasniqi që është nga Negroci i Drenasit ka kërkuar që kështu të veprojnë edhe qytetarët tjerë që ta kursejnë energjinë.
Ai është zyrtar i Operimeve në KEDS që disa vite, profesionist dhe punëtor i madh në këtë korporatë gjigante.