Me afrimin e fundit të 2023, shenjat do të bëjnë bilancin e tyre për mbarëvajtjen e vitit. Meri Shehu, tha se në 2024 ëvizja më e rëndësishme planetare do të jetë zhvendosja e Jupiterit nga Demi në Binjak që do të stimulojë logjikën.

”Unë mendoj për të gjitha, do ndahet shapi nga sheqeri në favoret dhe disfavoret ekonomike deri në pranverë pastaj fillon një vit shumë komunikativë. Jupiteri do jetë në Binjak.

Do i japim shumë rëndësi informacioneve, lajmeve, ndryshimeve, qoftë të ndryshojmë, diçka e mirë do ndryshojë, do bëjmë gjëra por kjo nuk do jetë shumë me bazë sepse kjo është si ajo fëmija që ka qenë disa kohë i mbyllur, del në kopsht për të lozur dhe i merr të gjitha përpara, nuk i përzgjedh gjërat.

Megjithatë do jetë një vit logjik, do t’i përmbahet logjikës. Do funksionojmë në mënyrë më të ftohtë e të logjikshme. Deir në pranverë do jemi akoma materialistë, zotërues, duam të dimë çfarë na përket e çfarë jo”,-tha Shehu.