Dashi

Kjo javë do e kenë të sfilitur nga ana ekonomike. Do dalë një e fshehtë që nuk do të lërë hapësira që ata të kenë fitime ekonomike, ose të zbatojnë projektet e tyre. Pas datës 21 nëntor ka më shumë larishmëri në komunikim. Kemi një eklips diellor.

Demi

Do të jenë më komunikim. Do të ndeshin pengesa në projektet e tyre të reja. Demët duhet të kenë kujdes në ekonomi.

Binjakët

Binjakët që kanë probleme me ligjin mund të shkojë në një rrugë të gabuar ose të dalë një e fshehtë që nuk e favorizon. Pas datës 21 nëntor binjakët e marrin veten .

Do të kenë fillime të reja pas datës 20.

Gaforrja

Nesër me të cilët do të bahskëpunojnë, nuk janë të gatshëm të rrezikojnë për ta. Mund që edhe punët që kanë bërë të shkojnë ti prishin. Do të shijojnë shumë çështjet personale pas datës 20, do të kenë dhe lidhje të fshehta.

Luani

Do të ndeshen me partneritete shumë të fuqishme. Do të kenë një ndryshim shumë të madh në jetën e tyre. Kemi lajme të rëndësishme në martesa dhe në bashkëpunime. Mund të kenë takime me njerëz që mund t’u ndryshojnë jetën.

Virgjëresha

Do të jenë më statik, më të qëndrueshëm. Do të ndjehen më të sigurt. Pas datës 15 do të kenë shumë avantazhe, bonuse ekonomike ose ngritje në detyrë.

Peshorja

Kemi lajme të mira në dashuri, udhëtime, kontakte. Pas datës 20 do të ketë fejesa, martesa/. Duhet të kenë kujdes në çështjet ekonomike dhe ligjore 15 ditëshin e parë.

Akrepi

Ka shumë stimulime, partneritete, por do të ketë probleme në bashkëpunime me të tjerët. Pas 10 ditëshit të dytë të muajit nëntor do të kenë favorizime në ekonomi. Është një rast shumë i favorizuar, mund të fillojnë një punë të re.

Shigjetarët

Do të kenë një ças shumë erotik dhe pasionant. Diçka në lidhje me punën mund të keqkuptohet dhe disa investime mund të prishen. Pas datës 20 maj do fillojnë partneritetet, bashkëpunimet. Do fillojnë një periudhë erotike.

Bricjapi

Do të kenë probleme në një çështje ekonomike dhe në dashuri. Ato që janë të dashuruar kalojnë disi si një periudhë xhelozie. Pastaj do të merren shumë me punë.

Ujori

Janë të favorizuar në dashuri. Nga lekët do të jenë shumë mirë. Do bien në dashuri, do kenë rrugëtime dhe ide të reja.

Peshqit

Do të kenë dy shtëpi, dhe fitime ekonomike pas datës 20 nëntor. Por duhet të kenë kujdes nga të tjerët.