Edhe pse ndër figurat më të përfolura të politkës dhe së fundmi edhe të ekranit, Grida Duma prezanton rrallë herë pjestarët e saj të familjes.

Por ajo ka “thyer rregullat” dhe së fundmi është shfaqur me nënën e saj, teksa kanë marrë pjesë në një shfaqje operistike.

Nga pamjet që ka shpërndarë vetë Grida, shihet ngjashmëria e saj me nënën, si në finesë, elegancë dhe në stil.