Cikloni i dimrit që vjen nga Europa Veriore fillimisht do të godasë qendrën dhe më pas do të prekë edhe jugun.

Advertisements

Për sot, alarmi i verdhë është lëshuar në tetë rajone të vendit:

Abruzzo, Basilicata, Kalabria, Campania, Lazio, Marche, Toscana dhe Umbria.

Advertisements

Përkeqësimi i kushteve atmosferike në vendin fqinj do të pasohet me reshje shiu, shtrëngata dhe forcim i dukshëm i erës, me det të trazuar dhe ulje të përkohshme të temperaturave.